UKB Home Katalóg UKB Generálny katalóg Lístkový katalóg periodík Predmetový katalóg do r.1952 Predmetový katalóg 1963-84 Emlerov katalóg
UKB
A   B   C,Č   D   E   F   G   H   CH   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S,Š   T   U   V   W   X,Y   Z,Ž   jab-jed   jef-juž  

jablká   jablone   jacobsen j p   jadrá   jadro atómové   jadro atómové fyzika teoretická   jadro atómové izobarné   jadro atómové obal   jadro atómové teória   jadro atómove vlastnosti   jadro atómové zloženie   jadro atómove zloženie teória   jadro atómove zloženie vlastnosti   jadro atómové zloženie vlastnosti fyzikálne   jadro atómové zloženie výskumy   jahn f l   jahody   jachting   jáchymov   jáchymov dejiny   jakutčina   jakutská assr   jalovice   jama akipová   janáček leoš   janáček leoš její pastorkyňe   janáček leoš korešpondencia   janáček leoš rusko   janáček leoš život   janáčková akademie musických umení brno   jánošík j život   japončina   japončina písmo   japončina ruština   japonsko   japonsko cestopisy   japonsko dávnovek   japonsko ekonómia   japonsko hnutie revolučné   japonsko penažníctvo   japonsko reformy agrárne   japonsko umenie výtvarné   japonsko základna americká   japonsko život a práca   jarabice   jaskyne   jaskyne objavy   jasle   jasle detské   jašin a ja   jatky   jav   jáva   javančina   javisko   javy elektrické   jazda   jazdectvo   jazerá   jazerá režim vodný   jazerá slovensko východné   jazerá voda   jazerá zssr   jazyk   jazyk beztriedny   jazyk človek   jazyk literatúra   jazykoveda   jazykoveda česká   jazykoveda literatúra   jazykoveda pojmy základné   jazykoveda románska   jazykoveda sématika   jazykoveda úvod   jazykoveda zssr   jazykoveda2   jazyk reč   jazyk výchova   jazyky   jazyky germánske   jazyky pôvod   jazyky románske   jazyky slovanské   jazyky slovanské charakteristiky   jazyky slovanské slová   jazyky sovietske vznik po r 1817   jazyky syntax   jazyky turecké   jazyky2   jazyk základna   jedálne   jedlá   jedlá anglické   jedlá diétne   jedlá maďarské   jedlá pohostinstvo   jedlá príprava   jedlá príprava knihy kuchárske   jedlá príprava kuchynská   jedlá príprava návody   jedlá príprava podávanie   jedlá príprava recepty   jedlá príprava technika prác   jedlá príprava varenie   jedlá technológia   jedlá teplé   jedlá zlepšovanie chuti   jednodeložné   jedy   jedy rastliny   jedy veterinárstvo  

                                                dopredu  +1  +2  +5  +10  +20  +50  000001.JPG               OBJEDNÁVKA VÝPOŽIČKY ALEBO e-KNIHY
page
Údaje o knihe
(na lístku vpravo hore, napr. 22 B 34567)








Údaje o čitateľovi

(číslo preukazu UKB)


Objednávka
VÝPOŽIČKA EoD  


Upozornenie:
Publikáciu možno objednať aj ako e-Knihu. Služba dozadu (eBook on Demand) poskytuje aj OCR prevod dokumentu do plného textu. Digitalizujú sa len publikácie voľné v zmysle autorského zákona (vydané do r. 1936). Za túto službu sa platí podľa medzinárodne platného cenníka (cca. EUR 15+). Publikácie vydané do roku 1953 možno študovať iba prezenčne.